Bokningar - var kan jag som sajtägare se bokningsförfrågningar utanför katalogen?

1. Logga in i Admin.
  2. Gå till Deltagare - Alla bokningsförfrågningar i systemet.
  3. Klicka på "Bokning utanför katalogen ja/nej" och välj "ja".
  4. Du kommer nu att se alla förfrågningar som vi har godkänt och behandlat i systemet. Den anställde har redan fått bokningslänken och genomfört bokningen.
Du kan också filtrera bokningarna på bokningens status: