Bokningar - Skapa och ladda ner en rapport

Som sajtägare kan du skapa en rapport över de anställdas bokningar eller bokningsförfrågningar via Springest Go.

På så sätt kan du få en överblick över det totala antalet bokningar under en viss period, antalet bokningar med en viss utbildningsleverantör eller antalet bokningar för en viss produkt. Med samma översikt kan du också se de totala kostnaderna.
1. För att skapa en rapport måste du logga in som sajtägare i Springest Go:s Admin.
2. Gå till "Deltagare" i menyn och klicka på "Alla bokningsförfrågningar i systemet".
3. Välj den period för vilken du vill få rapporten. Du kan även tillämpa fler filter, t.ex. på leverantör eller bokningsstatus.

4. Klicka sedan på 'Sök'.
5. Om du vill exportera rapporten och filtrera eller sortera dem ytterligare kan du ladda ner den som en Excel-fil.

Om du vill ha en översikt över andra datum än de som nämns ovan kan du kontakta Go Support Team på gosupport@springest.com