Gruppbokningar - Hur kan jag som sajtägare göra någon till gruppbokare?

Med behörigheten gruppbokare kan en användare, exempelvis någon som jobbar som chef eller som chefsstöd, anmäla sina medarbetare till utbildningar på Springest.

1. Gå till Springest Admin.
  2. Öppna sidan Användare > Översikt (Members > Overview).
  3. Sök efter den medarbetare du vill göra till gruppbokare och öppna hens profil.
  4. Skrolla ner till 'Inställningar' (Member settings) och aktivera behörigheten Gruppbokare.

5. Klicka på spara.