Mitt Springest - Vad är Mitt Springest?

Mitt Springest är ditt personliga konto på Springest.

Här kan du se vilka utbildningar och kurser du tittat på, tycker är intressanta och har bokat. Du kan skapa en översikt av tidigare sökningar och enkelt jämföra utbildningar.

In den här artikeln:

Min historik

Mina listor

Mina aktiviteter

Discover

Ditt lärandeflöde

Få översikt över ditt lärande

Min historik

Under fliken 'Min historik' får du en snabb överblick över dina bokningar och informationsförfrågningar
Härifrån kan du öppna bokningar du gjort för att se status och detaljer.

Mina listor

Spara alla intressanta lärprodukter i olika listor. Du kan enkelt gå tillbaka och titta på dina sparade lärprodukter vid ett senare tillfälle.
Du hittar dina listor i Mitt Springest > Mina listor. Här kan du även anpassa listornas namn och beskrivning samt lägga till och ta bort lärprodukter.

Så lägger du till lärprodukter i en lista

1. Hitta den lärprodukt du vill lägga till i listan
  2. Klicka på den hjärtformade ikonen under lärproduktens pris
  3. Välj i vilken lista du vill spara lärprodukten. Du kan också välja att skapa en ny lista och spara lärprodukten där.
  4. Lärprodukten har nu lagts till i en av dina listor. Du hittar dina listor i Mitt Springest > Mina listor.

Mina aktiviteter

Här kan du själv lägga till aktiviteter som bidragit till ditt lärande. Det kan till exempel vara en kurs du gått eller ett möte eller seminarium du deltagit på.

Klicka på 'Lägg till din första aktivitet' för att beskriva vad du lärt dig.

Få inspiration till lärande

Discover

Inspireras av och få förslag på lärprodukter som passar din arbetsroll.

Ditt lärandeflöde

Här kan du bland annat läsa de senast lämnade recensionerna för lärprodukter på portalen.