Recensioner - Hur delar jag en recension på Springest?

Om du nu har en positiv eller negativ upplevelse av en utbildning, är det alltid värdefullt att dela den med andra som överväger att boka samma lärprodukt. Utbildningsleverantören kan dessutom använda din feedback till att utveckla och förbättra sin verksamhet och sina utbildningar.

Såhär lämnar du en recension på Springest

1. Klicka på knappen 'Lämna recension'. Denna hittar du både på lärproduktens och leverantörens sida på portalen.
  2. Fyll i formuläret. En recension består av två delar:
    1. Ge ett betyg genom att ange ett antal stjärnor mellan 1 och 5 (5 är mest positivt).
    2. Skriv en kommentar på minst 30 ord. Förklara så konkret och uppriktigt som möjligt vad som var bra och/eller mindre bra.
  3.  Innan recensionen kan publiceras på portalen behöver du bekräfta din recension, antingen via ditt 'Mitt Springest'-konto eller via e-post.
  4. Din recension visas nu på på lärproduktens sida samt på leverantörsidan.