Hur kan jag skapa listor för mina medarbetare?

Följ följande steg för att skapa en lista för dig eller dina medarbetare:

1. Logga in på 'Mitt Springest' (inte i Admin)
  2. Hitta den lärprodukt du vill lägga till i listan
  3. Klicka på den hjärtformade ikonen under lärproduktens pris
  4. Välj i vilken lista du vill spara lärprodukten. Eller skapa en ny lista och spara lärprodukten där.
  5.  Lärprodukten har nu lagts till i en av dina listor. Du hittar dina listor i Mitt Springest > Mina listor. Här kan du även anpassa listornas namn och beskrivning samt lägga till och ta bort lärprodukter.