Boka & Annullera - Hur bokar jag en lärprodukt?

När du hittat en lärprodukt du vill anmäla dig till följer du följande steg:

1. Gå till sidan för den lärprodukt du vill boka.
  2. Klicka på knappen 'Boka nu' .
  3.  Välj startdatum och plats.
  4. Kontrollera att alla dina uppgifter är korrekt ifyllda.
  5. Acceptera Springest villkor, leverantörens bokningsvillkor samt din arbetsgivares villkor.
  6. Din bokningsförfrågan är klar.
  7. Om bokningen kräver din chefs godkännande får hen direkt ett meddelande om att reagera på din bokningsförfrågan. Först efter att din chef godkänt din bokningsförfrågan skickas dina uppgifter vidare till utbildningsleverantören.