Boka & Annullera - Hur annullerar jag min bokning?

Det är möjligt att annullera din bokning av en utbildning, kurs eller annan lärprodukt. Du kan enkelt göra detta själv via ditt 'Mitt Springest'-konto.

💡Leverantörens avbokningsvillkor gäller när du annullerar. Läs igenom dessa innan du annullerar din bokning, det är möjligt att du behöver betala en avbokningsavgift.

1. Logga in på 'Mitt Springest' på din arbetsgivares lärportal.
  2. Gå till 'Min historik'.
  3. Klicka på titeln på den lärprodukt du vill annullera.
  4. Klicka på 'Annullera bokning' längst ner på sidan.
  5. Du mottar nu en bekräftelse via mejl.

E-learnings kan du inte annullera själv

Om du vill annullera en e-learning behöver du skicka oss en skriftlig bekräftelse från utbildningsleverantören. Först då kan vi annullera den åt dig.